Partners


Ikwordzzper.nl


Ikwordzzper.nl is het best bezochte startersplatform. Je vindt er een handig stappenplan, uitgebreide kennisbank en leest er interessante blogs en het laatste nieuws over en voor (startende) zzp'ers. Verder biedt ikwordzzper.nl een gratis ondernemerstest, een handige module om jouw uurtarief te bepalen en bereken je jouw netto besteedbaar inkomen met de Netto ZZP Calculator.Het Ondernemerscollectief


Het Ondernemerscollectief biedt naast vele kortingen een helpdesk, incassoservice, telecomservice en juridische ondersteuning via diverse aangesloten partners. Word lid voor maar € 20,-- per jaar en profiteer met ons mee.
BVIK Vrijheid in het Ondernemen

BVIK is een oplossing voor ondernemers die zich willen focussen op hun vakgebied zonder te veel tijd kwijt
te zijn met andere ondernemerszaken. Met BVIK hoeft de ondernemer zich niet meer druk te maken om zijn
arbeidsrelatie met de opdrachtgever, zijn boekhouding en inkomen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Alles is inbegrepen, behalve de VAR want die is niet meer nodig!

Bezoek onze site voor meer informatie.


Timemonk


TimeMonk is hét gratis Urenregistratiesysteem van MoneyMonk

Speciaal voor zzp’ers bieden wij TimeMonk 100% gratis aan, TimeMonk is en blijft gratis! TimeMonk,
TimeMonk is hét gratis Urenregistratiesysteem van MoneyMonk. 

Bij MoneyMonk geloven wij dat een goede urenregistratie de basis vormt van elke administratie! Het vormt de verantwoording van gewerkte uren richting jouw klant en de Belastingdienst.

Met TimeMonk kan ieder zzp’er in Nederland op een Twitter-manier zijn gewerkte uren bijhouden, helemaal gratis!

Maak dan vandaag nog je gratis TimeMonk-account!

ZZP Boekhoudbundel

De ZZP Boekhoudbundel is een initiatief van ikwordzzper.nl en Twinfield. Samen met tientallen lokale boekhouders helpen wij zzp'ers op weg met hun boekhouding vanaf € 49,-- per maand. Jij stuurt de facturen en wij doen de rest zodat jij kunt:

Doen waar je goed in bent.


Partner worden?


Wil je partner worden van ZZP Tarief en daarmee tienduizenden zzp'ers per jaar bereiken? Stuur dan een mail naar info@ikwordzzper.nl t.a.v. Martijn Pennekamp.